Something Else

Welkom bij “Something Else”. Hèt event voor een gezonde en creatieve belevenis. Wat leuk dat je ons gevonden hebt!

Het is helaas niet meer mogelijk tickets te verkrijgen voor 5 oktober. We denken wel na over een volgend event èn denken graag met je mee over het jouwe! Neem even contact op: nette@thesingingdriver.nl òf vul het formuliertje in; we houden je dan op de hoogte.

Ciao!
Anja & Nette

 

Something Else: a healthy & creative experience!

Neem jij tijd voor een dagje helemaal voor jezelf? Even niet bezig zijn met je werk, de verzorging van je naasten of bedrijf. En wil je eens wat anders dan een dagje sauna met een vriendin? Lekker ontspannen bezig zijn en geïnspireerd worden door gepassioneerde ondernemers. Even lekker alles om je heen vergeten! Je gaat ontspannen naar huis mèt een aandenken, maar vooral inspiratie.

Wat krijg je allemaal? Onder andere:

 

  • Gezond, lekker eten uit de omgevingvriendinnendag
  • Natuurlijk make-up advies
  • Muziek
  • Een creatieve workshop met recyclede en natuurlijke materialen
  • Inspirerende ontmoetingen met gepassioneerde ondernemers waaronder een kunstenares die unieke accessoires maakt (die je mag passen)
  • En natuurlijk maak je die dag ook kennis met mijn unieke Kever Blue mèt vintage foto-moment

 

Wie wat waar?

5 oktober organiseer ik samen met Anja van The Perfect Day dit unieke evenement bij De Polderij in Maassluis. De dag begint om 10.30u.

Tijdens de zomervakantie ontvang je maar liefst 10% korting op een ticket voor Something Else. Code: LEEF! Ga direct naar de webwinkel. Daar vind je op een rijtje wat je precies ontvangt.

 

Vriendinnen/zussen/nichten/collegadag?

Wat ga je deze keer doen?
Anja en ik vinden het leuk speciaal voor jullie Something Else te organiseren. Als wedding- en eventplanner is Anja een kei in organiseren. En ik vind het leuk overal een persoonlijk tintje aan te geven. Stuur me een berichtje als je interesse hebt en één van ons neemt contact met je op: nette@thesingingdriver.nl

En je kunt natuurlijk ook langskomen op 5 oktober. Dan ontvang je € 200 groepskorting (vanaf 10 personen). Stuur me even een berichtje, dan overleggen we hoe we een persoonlijk tintje aan je event  kunnen geven. En dan ontvang je direct de korting.

We kijken uit naar jullie komst!Something Else de organisatrices

Anja en Nette

 

 

Follow by Email
%d bloggers liken dit: