Sing Along Together!

Het concept is heel simpel: we zingen bekende popliedjes. De teksten voor volgende keer zijn hieronder vast te vinden, dan hoeven we geen velletjes papier uit te wisselen (wie wil, kan natuurlijk wel zelf thuis printen). Geen ingewikkelde koorpartijen, gewoon lekker samen een uurtje zingen (enthousiastelingen mogen natuurlijk wel een tweede stem zingen). Ik neem vooraf het liedje (de frasering, melodie, vorm) door. Ervaring of mooi kunnen zingen zijn niet vereist.

Lokatie: Hefpark – houten huisje
Tijd: van 13-14u
Eilandbewoners: eventueel verzamelen bij het Huis van de Wijk om 12.45u (de officiële lokatie van de activiteit). Jullie kunnen er dan gezamenlijk heen lopen.

Deelname bedraagt €1 plus een vrijwillige parkbijdrage. Graag contant en gepast meenemen en in de pot gooien. Gratis voor P010-kandidaten.

Neem zelf een flesje water (of bekertje) mee.
Natuurlijk gelden ook nu de corona regels: blijf thuis bij corona klachten. Ik raak zelf zo min mogelijk aan: ik geef bijvoorbeeld ook geen stoel aan als je wilt zitten. Komt niet zo vriendelijk over, maar voorkomt besmetting.

Hopelijk werkt het weer mee! Zolang het buiten kan, doen we het buiten, anders verhuizen we naar het Huis van de Wijk aan de Kade.

Ik hoor graag vooraf of je komt (als je dat nog niet hebt laten weten).

Iets compleet anders: ik wil je graag wijzen op het gedenkpopconcert dat ik geef op 4 oktober: een concert voor iedereen die iemand heeft verloren en even stil wil staan bij hem of haar. Het concert wordt samengesteld uit verzoeknummers. Delen is lief. Meer info: https://rouwmomenten.nl/agenda/ Tickets € 7,50

Programma 18 en 25 september:

In willekeurige volgorde:

Samen Zijn
Roller Coaster
Siuil a ruin
These boots are made for walking
In the ghetto
Ik leef niet meer voor jou
Reserve: Everglow

De teksten vind je in Sing-Along-Together-3-en-4
Mocht je ze online willen bekijken, ga dan even naar: tabblad lyrics
De muziek is te vinden in de Spotifylink

Als we tijd over hebben, zingen we een lied dat we al eerder hebben gedaan.

Wat vinden jullie van Zombie, Paint it Black en Under the Bridge om te zingen?

Programma 11 september:

Spotifylink

To make you feel my love
I wish
Stil in mij

Programma 4 september:

Bohemian Like You
Lonely Boy
Burning Love
Venus
Nutbush
Proud Mary
Mercy
Son of a Preacher Man
Tainted Love
Somebody to Love

Ik heb voor komende weken nog genoeg meezingwaardige nummers, maar mocht je zelf een nummer in willen brengen: stuur een mailtje naar nettescheepstra@gmail.com

Follow by Email
%d bloggers liken dit: