Plug & Play

Plug & Play

Wil je wat aankleding bij je corona-proof verjaardags-, buurt-, tuinfeest of jubileum? Maar geen geld voor of zin in een hele band?

Speciaal voor eenvoudige opdrachten binnen Rotterdam heb ik het budgetvriendelijke Plug & Play-tarief van € 100.

Ik zing maximaal een uur lang repertoire-liedjes met geluidsband en neem eenvoudige geluidsversterking mee. Op- en afbouw vindt vlak voor en na het optreden plaats.

Hoe werkt het:

Check mijn beschikbaarheid voor jouw datum door een whatsappje te sturen naar: 0628644870. Vermeld erbij dat het gaat om een Plug & Play-aanvraag. Zodra ik heb bevestigd, kun je de betaling eenvoudig in orde maken via onderstaande betaalplugin. De naam Manaz is juist; dit is de naam van mijn eerste eenmanszaak. Zodra de betaling bij mij binnen is, is je reservering definitief. Restitutie is bij dit tarief helaas niet mogelijk.

Voorwaarden P&P:
Droog (bij een tuinoptreden in de regen graag uitwijken naar binnen of overdekken)
In Rotterdam
Kosten bij annulering: 100%
Verzetten niet mogelijk

Buiten Rotterdam?
Behoefte aan overleg over de nummers?
Een programma op maat?

Dan is het maatwerk programma de juiste keuze. Het starttarief hiervoor bedraagt € 272,50. Neem daarvoor even contact op via whatsapp of mail: nette@thesingingdriver.nl óf vul het Contactformulier in. We bespreken dan vooraf je wensen en ik maak naar aanleiding daarvan een voorstel met offerte.

Meer info over Nette: Nette Scheepstra

Plug & Play Nette

Totaal: € -
Follow by Email
%d bloggers liken dit: