Over

In 2010 pakte ik (Nette Scheepstra) mijn oude hobby zingen weer op na het overlijden van mijn man in 2010. Hoewel ik onder andere gedenkpopconcerten  geef, heeft mijn verlies juist extra bijgedragen tot het besef het leven en de liefde te vieren. De keuze mijn persoonlijke touch niet alleen bij gedenkpopconcert, maar ook bij muziek voor bruiloften in te zetten, is voor mij dan ook een logische.

Totaalprogramma’s

samenstellen op basis van wensen, het verhaal van anderen, vind ik ontzettend leuk. Ik doe dat dus bij de eerder genoemde gedenkpopconcerten, maar ook voor bruidsparen. Desgewenst neem ik alle organisatie uit handen. Het voelt voor mij als een eer bij deze belangrijke momenten een rol te spelen. Ik kijk dan ook met veel genoegen terug op alles wat ik heb mogen organiseren en uitvoeren als zangeres. Vaak regelde ik alles; van de artistieke samenstelling tot de techniek, van de muzikanten tot een dj. Anderen in het zonnetje zetten en betrekken in het totaal, maakt ieder evenement heel persoonlijk. Daar hou ik van. Geen stijve, formele bedoening, maar een betrokken, persoonlijk programma.

“Tijdens ons huwelijk zijn we van begin tot eind muzikaal verrast door Nette. Bij aankomst werden we verrast door een a capella vertolking van ons favoriete liedje, later werd ons tuinfeest opgeluisterd met akoestische zang en gitaar begeleiding en slaagde Nette erin ons en de andere gasten nog meer in de feeststemming te brengen. Er werd uitbundig gefeest, gezongen en later ook gedanst.” Lotte V.

En die auto dan?

Ik voel me verantwoordelijk voor de toekomst van het leven op aarde. Ik hou van vooruitgang, maar ook van oude dingen. Die moet je niet zomaar weggooien. Ze vertegenwoordigen een verhaal, sentiment en simpelweg: waarde. Bovendien is de afvalberg al hoog genoeg. Een oude Kever laten ombouwen tot elektrische auto was het plan waarin alles samenkwam. Een verantwoorde guilty pleasure die ik graag met je deel.

Contact The Singing Driver
Foto: Indy van Oort

Reserveer direct: nette@thesingingdriver.nl of bel: 06 286 448 70

Lees hier de recensies

 

Follow by Email
%d bloggers liken dit: