Origineel duurzaam cadeau

Origineel, duurzaam cadeau

Op zoek naar een origineel, innovatief en duurzaam cadeau? Voor een huwelijksaanzoek? Als huwelijkscadeau? Of wil jij je geliefde, je vader, moeder, een goeie vriend of die aardige buurman bedanken? Op een originele manier?
Dat kan met de unieke dienst “Een Lied speciaal voor Jou”; een liefdevol vlog vol mooie bedankjes. Hiermee vraag je een liedje aan voor hem of haar! Ik zing dat liedje dan in een exclusief ritje in Blue.

Een persoonlijke verrassing

Voorbeeld van Een Lied speciaal voor Jou: Vlog Tom & Joyce: Bruid Joyce gaf een ritje cadeau aan haar kersverse echtgenoot Tom die helemaal van niets wist. Joyce en Tom wonen in een duurzaam omgebouwde oude boerderij. Het was dan ook al een verrassing dat ze niet met de taxi naar het hotel reden, maar met een omgebouwde Kever.
Na een mooi verhaal over hun kennismaking met op de achtergrond Ed Sheeran, klinkt daar zomaar ineens Toms lievelings ‘oude mannen rockmuziek’, zoals Joyce het noemt. Speciaal voor Tom zing ik Highway to Hell (hoe toepasselijk tijdens je huwelijksnacht 😉 en Killing in the Name.
Wat een romantische muziek…

Sinds Tom & Joyce heb ik vele mensen mogen verrassen met een lied speciaal voor hen. De auto is al een verrassing en dan speelt plotseling dat ene lied…hé…dat is toevallig. En dan de live zang…Wat heerlijk als de tranen van ontroering over de wangen rollen! 

Op een persoonlijke manier ‘dankjewel’ zeggen

Wil jij ook op deze bijzondere manier dankjewel te zeggen? Of jouw aanstaande een huwelijksaanzoek doen op een originele manier?
Ik doe dat met groot plezier!origineel duurzaam cadeau
Dan hoor ik graag wie jij wilt bedanken, een aanzoek wilt doen of iets anders liefs wilt zeggen en met welk lied.
Stuur je verhaal en lied op naar: nette@thesingingdriver.nl

Prijs € 450 / € 600

Zo, het originele, duurzame cadeau is geregeld! Benieuwd naar de andere muziekdiensten? Check: The Singing Driver – Muziek

Follow by Email
%d bloggers liken dit: