Reserveer nu

Reservering voor afspraak

Stuur een mailtje naar: nette@thesingingdriver.nl. Vermeld erbij of het gaat reserveren van de auto (Blue) voor jullie dag òf een afspraak maken voor bezichtiging. Bezichtiging kost € 25. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de uiteindelijke reservering voor jullie bruiloft. Natuurlijk kun je ook een afspraak boeken om de muziek te bespreken.

 

Met het reserveren van een afspraak lever je gegevens aan en ga je akkoord met mijn privacybeleid

 

The Singing DriverIk kijk ernaar uit samen te werken! Binnen 48 uur ontvang je een persoonlijke email. Hierin bevestig ik de afspraken en staat informatie over de verdere afhandeling. Je kunt de reservering definitief maken door het afronden van de in de email genoemde zaken. Afhankelijk van de aangevraagde dienst, kan dit gaan om het tekenen van een contract en een eventuele betaling.

In verband met de nieuwe wet op de privacy, ben ik verplicht je mee te delen hoe en waar ik de door jou verstrekte informatie opsla: privacybeleid

De gegevens komen via (nog onbekend) ? binnen op emailadres: nette@thesingingdriver.nl. Dit emailadres wordt gehost door Siteground.com.

 

Follow by Email
%d bloggers liken dit: