Reserveer nu

Online Agenda

Er wordt gewerkt aan een nieuw online reserveringssysteem. Mocht dit nog niet zichtbaar zijn, stuur dan een mailtje naar: nette@thesingingdriver.nl.

Via onderstaande agenda reserveer je eenvoudig een afspraak. Zo kun je de auto reserveren voor jullie dag òf een afspraak maken voor bezichtiging. Bezichtiging kost € 25. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de uiteindelijke reservering voor jullie bruiloft. Natuurlijk kun je ook een afspraak boeken om de muziek te bespreken.

Beschikbaarheid

Misschien levert de agenda problemen op. Stuur in dat geval een mailtje naar: nette@thesingingdriver.nl

Met het reserveren van een afspraak lever je gegevens aan en ga je akkoord met mijn privacybeleid

 

The Singing DriverIk kijk ernaar uit samen te werken! Na een automatisch gegenereerde boekingsbevestiging ontvang je binnen 48 uur een persoonlijke email. Hierin bevestig ik de afspraken en staat informatie over de verdere afhandeling. Je kunt de reservering definitief maken door het afronden van de in de email genoemde zaken. Afhankelijk van de aangevraagde dienst, kan dit gaan om het tekenen van een contract en een eventuele betaling.

In verband met de nieuwe wet op de privacy, ben ik verplicht je mee te delen hoe en waar ik de door jou verstrekte informatie opsla: privacybeleid

In aanvulling hierop onderstaand over opgemeld reserveringssysteem. Omdat ik van reserveringssysteem ga switchen, is e.e.a. nog niet opgenomen in het privacybeleid.

De gegevens komen via (nog onbekend) ? binnen op emailadres: nette@thesingingdriver.nl. Dit emailadres wordt gehost door Siteground.com.

 

Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: