the singing driver bruiloft muziek

Van muziek bij binnenkomst en ceremonie tot compleet programma

Van muziek voor jullie bruiloft bij binnenkomst of de ceremonie tot een compleet muziekprogramma:

Jullie verhaal, jullie wensen, muziek die daarbij past. Ik neem desgewenst alles uit handen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Mogelijkheden:

Muziek van jullie bruiloft bij binnenkomst / ceremonie:

We inventariseren jullie wensen en vervolgens doe ik een persoonlijk aanbod. Doorgaans geef ik daarin meerdere opties met verschillende prijzen.

Band voor je bruiloft

Ik stel je graag voor aan Nette Jongens. Maar voor een meer akoestische feel werk ik samen met verschillende gitaristen en toetsenisten, zoals bijvoorbeeld Nette Dennis. Een solo-optreden behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Volledig bruiloftmuziekprogramma: “sit back and relax-pakket”

Zijn jullie op zoek naar iemand die een heel muzikaal verrassingsprogramma samenstelt evt. mèt medewerking van de gasten?

Iemand die zorgt voor muziek die helemaal bij jullie wensen past. Die het muziekprogramma laat samensmelten met de andere programma-onderdelen?

Dan ben je hier goed. Graag gebruik ik jullie verhaal, jullie wensen om me te laten inspireren. Vervolgens ontstaat dan een totaalprogramma, desgewenst met de gasten. Ook kan ik muziek voor de hele dag verzorgen. Van begeleiding tijdens de ceremonie tot een DJ ter afsluiting van het feest. Op die manier hoeven jullie je niet bezig te houden met geluidskabeltjes, PA-installaties, de planning, het vinden van muzikanten, enz. Jullie vertellen je wensen, ik (Nette) doe de rest. In overleg. Dus sit back and relax!

“Als er 1 ding is waar wij ons geen zorgen over gemaakt hebben, was het de muzikale aankleding/omlijsting van onze bruiloft. We hadden alle vertrouwen in Nette en dat bleek volkomen terecht. Van het begin tot het eind was alles perfect op elkaar afgestemd en helemaal “in sync” met het programma. Ontzorging is precies het woord dat hierop van toepassing is.” Jan Werner Poley

Een Lied speciaal voor Jou

Een spectaculaire manier om ‘dankjewel’ te zeggen. Ontdek wat het precies inhoudt: Een Lied speciaal voor Jou…

Vanafprijzen: € 450 inclusief btw. Stuur direct een berichtje: 06 286 448 70

Direct contact opnemen      

Wie is de Singing Driver     

Lees hier de recensies

Afbeelding bruidspaar/familie: Chymo Meng

 

 

Follow by Email
%d bloggers liken dit: