Kerst Live Muziek

Met Kerst wil je live muziek tijdens je personeelsfeest of in je horeca gelegenheid. The Singing Driver (Nette) heeft een breed repertoire aan kerstliedjes voor een te gekke kerstborrel of kerstsfeer in je kroeg.

kerst live muziek

Foto: Steven Konings

The Singing Driver trad afgelopen jaren regelmatig op tijdens Kerst en/of Oud & Nieuw en kan een avondvullend programma verzorgen met een mix van kerstliedjes, gouwe ouwes, 90s pop-, rock èn foute hits tot liedjes van nu. Van Aretha Franklin tot Paul Elstak en van Tina Turner tot Danny Vera. Het publiek zingt mee, er wordt gedanst…kortom: sfeer verzekerd!

The Singing Driver kan solo komen met kerstliedjes, maar maakt ook deel uit van de band Nette Jongens. Nette Jongens is een 80s/90s pop/rock coverband die ook live pubquizen organiseert, super leuk voor je personeelsuitje of als bijzondere afsluiter van het jaar! Check out deze promo.

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie: nette@thesingingdriver.nl. Wil je eerst live kennismaken? Gezellig! Check de agenda voor live gigs of leg op een andere manier contact, dan ga ik graag met je in gesprek!

Direct boeken om tijdens Kerst Live Muziek te hebben? Mail: nette@thesingingdriver.nl

Indien nodig, kan The Singing Driver een complete geluidsinstallatie opzetten.

Vanafprijs afhankelijk van afstand, vraag, voorzieningen, tijdstip/datum, planning, duur optreden: € 450

Follow by Email
%d bloggers liken dit: