Karaoke Dordrecht

Voor Karaoke ga je vanaf september 2023 naar Dordrecht! Kun je niet wachten de microfoon te pakken en heerlijk te zingen op jouw favoriete hits? Dat kan binnenkort in Dordrecht bij Rebel Rebel! Neem gezellig je vriendengroep mee en maak er een gezellige avond van! Ook natuurlijk perfect als activiteit voor een vrijgezellenavond!

The Singing Driver gaat jullie ophitsen, aanmoedigen, motiveren, toejuichen en kan ook meezingen met jouw favoriete duet!

Er is een systeem van duizenden hits waaruit je kunt kiezen, dus jouw favoriete hit staat er zeker bij!

Noteer alvast in je agenda:

Karaoke Dordrecht, Rebel Rebel, vrijdag 22 sept 2023, vanaf 21.30u

De entree is gratis! Tip: spendeer het geld dat je overhoudt aan de overheerlijke bittergarnituur en probeer één van de heerlijke biertjes! (daarmee zing je vast lekkerder!)

Spelregel: als je zelf niet zingt, klap je mee, zing je mee, kijk je vrolijk en goedkeurend en juich je verschrikkelijk hard voor iedereen die wèl het lef heeft de microfoon te pakken.

Ik heb nog geen filmpjes van karaoke, hieronder wel een filmpje van een feestje waarin meegezongen werd èn van mijn band Nette Jongens

Wil je zelf een leuk feestje? Wist je dat Rebel Rebel daar een heel leuk zaaltje voor heeft? En contacteer me gerust voor de mogelijkheden van live muziek. Zie ik je snel?

karaoke dordrecht
Follow by Email
%d bloggers liken dit: