Een Elektrische Oldtimer als Trouwauto

  • Op zoek naar een originele trouwauto?
  • Willen jullie iets exceptioneels en duurzaams?
  • En innovatiefs?

Elektrische Oldtimer Trouwauto

De enige elektrische Oldtimer trouwauto in Nederland! Voor zover mij bekend, in ieder geval. Deze elektrische Kever Oldtimer met originele bekleding en carosserie is een plaatje voor het oog. Daarnaast is Blue gevuld met Tesla-batterijen! Hij rijdt dus geruisloos zonder benzine-stank. Bovendien rijdt deze Kever probleemloos iedere milieu-zone binnen!

Het was een heerlijke rit! De auto was al een feest en om dan ook nog een op z’n bijzondere manier te worden toegezongen maakt het een hele bijzondere ervaring. Het was de kever op de taart van een hele bijzonder dag. Joyce & Tom

Innovatief, origineel èn duurzaam

Een elektrische auto vinden jullie misschien leuk, maar toch niet helemaal passend bij jullie bruiloft. En Oldtimers zijn dikwijls benzine-slurpers. Bovendien: komt een oude auto de milieuzone wel in? Deze Tesla-Kever uit 1973 heeft een elektrische motor en zit vol met Tesla-batterijen. Dus geen uitstoot en hij rijdt bovendien geruisloos. Desgewenst kan een mp3’tje met het authentieke Kever-geluid worden afgespeeld. Om toch nog een beetje dat authentieke gevoel te hebben. Kortom: een verantwoorde guilty pleasure!

Ik vervoer jullie graag op een muzikale manier, tijdens deze bijzondere dag. Ga voor meer informatie naar mijn muziekdiensten voor een echt originele, duurzame bruiloft.

Prijzen vanaf € 450. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of boek een gratis gesprek: nette@thesingingdriver.nl/06 286 448 70.

Blauwe economie

Super als jullie met jullie bruiloft niet bijdragen aan milieu-vervuiling én gewoon een super mooie, hippe en innovatieve dag beleven. Want ‘eco’ hoeft helemaal niet sukkelig, droogstoppelig en karig te zijn, integendeel! Innovatie, optimisme en duurzaamheid gaan juist hand-in-hand. Lees mijn blog over de blauwe economie op Vegan Bruiloft.

  • Duurzaam trouwen

Wil je ook duurzaam eten? In dit blog èn onder links vind je leuke aanbieders van duurzame bruidsdiensten.

 

 

 

 

Follow by Email
%d bloggers liken dit: