Dolly Parton Tribute Zangeres

Op zoek naar een Dolly Parton Tribute Zangeres? Dolly Parton in eerste instantie, en later ook Tori Amos, Skunk Anansie en Tina Turner zijn voor mij inspiratiebronnen geweest. Zij hebben mij gevormd tot de zangeres die ik nu ben. En nog steeds breng ik met veel plezier de liedjes van deze 4 topvrouwen. Vanaf mijn zevende zong ik Dolly’s liedjes. Ik gebruikte mijn zakgeld om haar LP’s te kopen. Niet veel later kochten mijn ouders voor mijn verjaardag een “soundmixer”; een speaker met cassette-deck en ingangen voor een gitaar en microfoon. Ik durf te wedden dat mijn buren de liedjes van Dolly Parton ook nog steeds kennen 🙂

Recent kwam ik meer over haar leven te weten en ook qua persoon is ze op zijn minst bijzonder te noemen. Verpakt achter make-up, accent en pruik en herkenbare country tunes, roerde ze onderwerpen aan die lange tijd onbespreekbaar waren. Toch streek ze niemand tegen de haren.

Op een verhalende manier neemt ze je mee op reis en word je zelf onderdeel van de beleving. Het is een eer om enkele van haar liedjes te mogen brengen. Binnenkort zal ik een aantal video’s posten van Dolly Parton liedjes. Tot die tijd even deze:

Prijs en voorwaarden zijn gelijk aan die van een solo-optreden. Uiteraard kom ik in stijl, met blonde pruik/haarstuk, want die buitenkant is deel van Dolly’s performance.

Wil je geen solo-optreden of ben je niet specifiek op zoek naar een Dolly Parton Tribute Zangeres? Wellicht is Nette Dennis dan een optie. Nette (zangeres) en Dennis (gitarist) spelen een breed, allround repertoire.

Follow by Email
%d bloggers liken dit: