Hoe gaat dat nou eigenlijk, je bruiloft voorbereiden?

Ongetwijfeld is het voorbereiden van een bruiloft een proces dat bij ieder bruidspaar weer net wat anders verloopt. Ik spreek bruidsparen die alles zelf regelen, bruidsparen die dingen uitbesteden aan familie of vrienden en bruidsparen die gebruik maken van een ingehuurde service zoals een weddingplanner.

Ik vind het super leuk bij te dragen met muziek op jullie bijzondere dag! Of dat nu is met “Een Lied speciaal voor Jou” of met een compleet programma dat verweven is in de dag: als ik me thuis voorbereid, ben ik echt al aan het voor genieten! En dan is het nog niet eens mijn eigen bruiloft!

Wat ik je echt als tip mee kan geven, is samen te werken met een professionele weddingplanner of ceremoniemeester. Budgetbewaking, helpen keuzes maken en natuurlijk handjes op de dag zelf; het zijn zomaar wat dingen waar een weddingplanner/ceremoniemeester ervaring mee heeft. Want zeg nou zelf: wil je nou echt je lievelings oom opzadelen met al dat rondrennen tijdens jullie dag?

Bij een uitgebreid programma vind ik het zelf ook prettig samen te werken met een weddingplanner, zodat ik jullie als bruidspaar niet lastig hoef te vallen met allemaal praktische aangelegenheden.

Een weddingplanner die ik je van harte kan aanbevelen en met wie ik vaker heb samengewerkt, is Anja Konings van The Perfect Day. Anja kan je helpen aan het begin van het proces orde op zaken te stellen als je verdwaald bent geraakt in Pinterest en Instagram. Ook kun je haar inhuren als ceremoniemeester op de dag zelf of assisteert ze een andere weddingplanner. Achter de schermen regelt ze dat alles vlekkeloos verloopt. Anja is zeer praktisch, creatief, kan goed luisteren en is nauwkeurig. Ze houdt van het water, originaliteit en duurzame, lokale producten.

 

bruiloft voorbereiden