Je geliefde ten huwelijk vragen…

je geliefde op een bijzondere manier ten huwelijk vragenNu de corona-maatregelen weer versoepeld worden en de scherpste randjes van de pandemie af zijn, neemt ook weer de zin om te trouwen toe. Ik kan nu natuurlijk nog geen liedjes in mijn Kever Oldtimer Blue zingen, maar ik heb wel een heel mooi alternatief om je geliefde op een bijzondere manier ten huwelijk te vragen.

Stel je voor….je maakt een mooie wandeling door het bos. En plotseling, bij die vergroeide bomen, horen jullie iemand zingen. En ze zingt jullie lied….
Jullie naderen en blijven samen staan luisteren, jouw toekomstige bruid of bruidegom vol verwondering (“is dit nu vooropgezet…?”).
Misschien koos je een romantisch lied, of een lied met een speciale betekenis voor jullie. Of een erg hilarische keuze…het kan allemaal.
Na afloop van het lied volgt natuurlijk jouw aanzoek…

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Zo begin je je verlovingsperiode met een leuke beleving!

En wil je even sparren over een plek om je geliefde ten huwelijk te vragen, dan kan dat ook. Vind ik leuk.

Wat kost het dan? Das een beetje afhankelijk van de afstand en de drukte in mijn agenda. Ook van je verzoeknummer. Vanafprijs is i.i.g. € 100. Als jullie willen, maak ik dan meteen een foto van dit bijzondere moment…

Wil je toch graag Een Lied speciaal voor Jou aanvragen, in Blue, dan kan dat natuurlijk ook. Dan kijken we te zijner tijd hoe de maatregelen ervoor staan.

Dit zijn nu de 2 dingen die ik noem, maar heb je andere verzoeken of wil je je oma, vader of tante iets bijzonders sturen: daar werk ik graag aan mee! Voor een vriendin die in quarantainetijd 40 werd, maakte ik bijvoorbeeld een compilatie van live ingezongen liedjes die over onze vriendschap gingen.

En mocht je op een later tijdstip ideeën willen hebben voor muziek tijdens je bruiloft; laat het gerust weten, dan kijk ik in mijn netwerk wie goed bij jullie passen. Voor jaren ’90 werk kan ik Nette Jongens aanbevelen.