Iets anders…

Heerlijk: je hebt een weekend vrij en wilt graag iets leuks doen. Je zoekt op wat er in het weekend te doen is in Rotterdam. En dan kom je Something Else tegen.

Yes! Welkom! Leuk dat je deze site hebt gevonden. Wil je namelijk iets leuks en inspirerends doen, in een mooie omgeving en verzorgd door gepassioneerde ondernemers, dan is Something Else echt iets voor jou.

De dag is een combinatie van doen en verwend worden. Van herbronnen en geinspireerd raken. Van natuur en maken, ruiken en proeven, voelen, horen en zien. Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens deze healthy & creative experience.

Tell me more….

Something Else - dit weekend te doen in Rotterdam

Op de foto zie je een creatie van kunstenares Nikki van Biberg Hats. Zie jij jezelf al met een mooie hoed poseren?

Something Else

Een kleurstyliste en visagiste zoekt de lipstick uit die perfect bij je past en geeft advies over kleur.

En met Fiona van Koningsbloemen ga je aan de slag om een prachtig kunstwerk te maken met verse bloemen en geryclede materialen. Je kunstwerk neem je natuurlijk mee naar huis

Maar er is veel meer! Je vindt er alles over op de pagina Something Else en tickets koop je via de Webwinkel van Something Else

WIE WAT WAAR

Ik ben Nette en stel muziekprogramma’s samen voor betekenisvolle gebeurtenissen. Ik vind het zalig om te zingen. Gecombineerd met het samenstellen van een event (een bruiloft, een herinneringsbijeenkomst), waarin de muziek verweven wordt met de andere programma-onderdelen, ben ik helemaal gelukkig. Ik heb inmiddels mooie en ontroerende momenten vorm mogen geven. Omdat ik veel gepassioneerde mede ondernemers ken, leek het me leuk een nieuw event te organiseren. Samen met hen. Zo gezegd, zo gedaan! Weddingplanner Anja Konings en ik stelden voor jou deze dag samen. Een dag met een gezond en duurzaam randje, met creatieve inspiratie, natuur en tot jezelf komen door te doen.
Something Else vindt plaats op 5 oktober in De Polderij in Maassluis. De dag begint om 10.30u

 

Kom je ook? Als lezer van dit blog ontvang je 10% korting op een ticket! Wees er snel bij, de actie loopt t/m 1 september!


DIRECT NAAR TICKETS

Gebruik in de webwinkel code: BLOG RDAM  en de korting wordt automatisch doorberekend. Wil je met al je vriendinnen (collega’s, nichten, zussen…) komen? Dan ontvang je maar liefst € 200 vriendinnenkorting. Zie het blog Vriendinnendag voor de code. Stuur even een mailtje over wat jullie bindt, dan geven we een persoonlijk tintje aan jullie dag!

Vind je dit allemaal super leuk, maar kun je 5 oktober niet? Voor groepen kunnen Anja en ik je helpen een dag samen te stellen. Stuur me even een mailtje: nette@thesingingdriver.nl

Leuk als we je 5 oktober zien tijdens Something Else!

Ciao!

Nette