Vriendinnendag

Ik ben zo enthousiast over partner in crime Anja van The Perfect Day! We ontmoetten elkaar online tijdens een cursus en al gauw besloten we samen te gaan werken. En we hebben toch een leuk programma samengesteld! Je mag alleen komen, maar het is ook super tof als vriendinnendag!

Koningsbloemen vriendinnendag

6 inspirerende vrouwelijke ondernemers nemen je mee in hun wereld.
Je krijgt kleurstyling advies van Judith van Judith Langenhorst visagie en styling.

Zelf ga je aan de slag met een bloemenkunstenares die veel met recycled materiaal werkt. Check her out op: Koningsbloemen; ze maakt echt de mooiste dingen! En je gaat naar huis met een mooi bloemenobject!

Biberg vriendinnendag
Foto: Wim van der Stelt

Ook echt super origineel zijn de zelfgemaakte creaties van hoedenontwerpster Niki van Biberghats. We creëren natuurlijk een mooi selfie moment…bij Blue!

Want Blue gaat ook mee en ik zing natuurlijk liedjes! Ik ga je alle anekdotes vertellen over midden in de nacht stilstaan en de geweldige hulp, politie escorte, het interview door dominee Gremdaad…

Joyce is eigenaresse van De Polderij en maakt je vriendinnendag compleet met een goeie Barista ontvangst en een heerlijke, gezonde biologische lunch in een groene omgeving. Voor vegans en vegetariërs kan ook worden gezorgd!

Anja houdt een happy talk over – hoe kan het ook anders als weddingplanner – de liefde!

Ons evenement heet trouwens Something Else, a healthy & creative experience. We hebben ook al ideeën over een ander Something Else evenement, dus mocht je zelf geen inspiratie hebben en jouw vriendinnen-, zussen-, nichten- of teambuildingsdag willen uitbesteden: let us know! Maar kom eerst dit beleven!

Vriendinnenkorting: bij je aankoop van 10 tickets ontvang je maar liefst € 200 korting! Voer code 10 in en de korting wordt automatisch verwerkt. Bestel direct, want de korting is geldig t/m 31 augustus. Bij meer dan 10 tickets wordt de korting automatisch doorberekend. Direct naar bestellen.

Foto: Steven Konings