Mijn Elektrische Oldtimer in AutoVisie

Tesla-Kever Blue in AutoVisieMet maar liefst 8 pagina’s staat Blue, mijn elektrische oldtimer in AutoVisie, deze maand. Over het waarom van een elektrische oldtimer. Wat zijn voor- en nadelen? Wat kan zo’n auto eigenlijk? Hoeveel kost het ombouwen? Wat komt erbij kijken als je zelf een oldtimer wilt ombouwen? En waar haal je in godsnaam een Tesla accupakket vandaan? Tesla’s crashen toch niet?

 

Menno vertelde hoe de opdracht mijn Kever om te bouwen heeft geleid tot zijn nieuwe bedrijf. Zelf rijdt hij al sinds 2013 in een elektrische Kever.elektrische Kever

 

elektrische oldtimer autobladBlue is voor mij niet alleen een auto; zoals ik elders ook al schreef: Blue is een voorbeeld van innovatie, van optimisme over een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en kleinkinderen over voldoende zuurstof en land beschikken.

Blue was destijds, in 1973, al hypermodern. Metallic lak, het ‘moderne’ dashboard…En nu loopt hij weer voorop als illustratie van een circulaire, blauwe economie.

Wil jij Blue op jouw duurzame evenement? Check dan snel informatie over BlueBlue in Autovisie