Vrolijk Kerstfeest en een Duurzaam Nieuwjaar!

The Singing Driver wenst je een vrolijk Kerstfeest en een Duurzaam Nieuwjaar!

Wil jij ook een Duurzaam Nieuwjaar? duurzaam nieuwjaar

Wat goed! Laat je me weten hoe je dat doet in de reacties? Zo inspireren we elkaar! Zelf wil ik bruiloften en evenementen een stukje duurzamer maken. Ik wil met mijn omgebouwde Tesla-Kever “Blue” mensen inspireren. Overal waar hij komt. Want met Blue straalt jouw evenement of bruiloft vertrouwen uit! Vertrouwen in een schonere lucht. In innovatie. Vertrouwen in elkaar. En optimisme! Dat past toch geweldig bij een gezamenlijke toekomst?

Daarbij ga ik natuurlijk ook dit jaar weer evenementen en bruiloften omkleden met muziek op maat! Bovendien werk ik met muzikanten die de duurzaamheidsgedachte onderstrepen. Meer weten? The Singing Driver – Muziek

Nieuwjaarsaanbieding

En als speciale Nieuwjaarsaanbieding geef ik 3 gratis ritjes met Blue weg! Dus informeer direct naar de voorwaarden: nette@thesingingdriver.nl

Interesse?

Ben jij bezig een evenement te plannen of je bruiloft te organiseren? Let’s work together! Stuur me een mailtje of een berichtje voor vrijblijvende informatie: 06 286 448 70. Hoe mijn diensten anderen bevielen, lees je verspreid over de website. Bijvoorbeeld op de Homepage Daarnaast heb ik in een totaal andere branche veel ervaring met het samenstellen van persoonlijke programma’s. Lees de reacties op Gedenkpopconcert

Volg The Singing Driver op Facebook – The Singing Driver Rotterdam

Ik zie je graag in het nieuwe jaar!

Nette