Tesla-Kever Blue officieel in gebruik!

Mijn Tesla-Kever genaamd ‘Blue’ is nu officieel in gebruik! Het leverde een leuk stukje op in het Algemeen Dagblad: Oude Kever wordt dankzij Tesla-motor milieuvriendelijke en stille oldtimer

Blue is leuk, snel en reukloos…Een tof karretje.

Maar Blue staat vooral symbool voor optimisme en vertrouwen in een schonere lucht. Hij laat zien dat er zoveel mogelijkheden zijn om van oude spullen iets nieuws te maken of het oude te combineren met nieuwe techniek waarmee we het milieu sparen. Waarom oude spullen weggooien als ze nog prima bruikbaar zijn?

Ik hoop dat Blue mensen zal inspireren overal waar hij komt. Dat hij mensen zal aanmoedigen keuzes te maken die bijdragen aan een schonere planeet en een duurzame toekomst. Met dat optimisme gaat Blue zijn kilometers rijden.

Wil jij Blue tijdens je evenement, duurzame rondreis van zakenrelaties of voor je bruiloft? Ga dan snel naar de Verhuurpagina.

Ik wil Menno Schilder hartelijk danken voor dit pionierswerk dat hij is aangegaan! Ook interesse je Oldtimer om te laten bouwen? Check it out op: Schilder Electric

Duurzaam trouwen