Tesla Kever in het nieuws

Mijn duurzame Tesla Kever ‘Blue’ trekt regelmatig de aandacht van de media.

Algemeen Dagblad

Autovisie: zie foto hiernaast

Tesla-Kever Blue in AutoVisieInterview met Dominee Gremdaat

Tijdschrift Libelle schreef over hulp onderweg en mijn dankbaarheid voor iedereen die me een helpende hand heeft geboden. Tijdschrift Vriendin maakte een artikeltje over mijn duurzame leefstijl waar Blue natuurlijk een onderdeel van uitmaakt.

In januari 2020 verscheen mijn Tesla Kever als bijzondere aankoop in het item ‘Mijn Aankoop’ van Elsevier.

Omroep Max inspireert in het programma ‘Iedereen kan het’ tot duurzamer keuzes. Blue zie je daar ook even in (24-2-2021).

Op de hoogte blijven? Like de Facebookpagina

Gedachtegoed

Meer lezen over het duurzame gedachtegoed achter Blue? Persoonlijk ben ik groot voorstander van de ‘Blauwe Economie’. Dit omvat veel meer dan je afval scheiden, de auto laten staan en plastic recyclen. Bovendien: de blauwe economie is al ‘begonnen’ als onderstroom; hij is te vinden in de spullen die je deelt met je buren, maar bijvoorbeeld ook in community artprojecten. Doe jij ook mee? Want samen creëren we een duurzame wereld. Lees er meer over in mijn blog over de blauwe economie.

Maak een afspraak voor een bezichtiging.

duurzame bruiloft