Duurzame bruidsauto in het nieuws

Mijn duurzame bruidsauto ‘Blue’ trok de aandacht van verhuursite Loyalty Ride. Via Loyalty Ride kunnen eigenaren van oldtimers hun auto verhuren/delen. Loyalty Ride benaderde mij met de vraag of ik ‘Blue’ wil verhuren via hun site. Natuurlijk wilde ik dat! Gecharmeerd door het feit dat Blue een ècht duurzame bruidsauto is, de enige elektrische trouwauto in Nederland, schreven ze er een mooi blog over.

Het verhaal van de elektrische Volkswagen Kever Blue van Nette

Vandaag een innovatieve blog: in deze blog maken we namelijk kennis met verhuurder Nette. Recent bouwde ze haar Volkswagen Kever om tot een volledig elektrische oldtimer. Haar leefstijl en visie op het leven past bij deze unieke Volkswagen Kever. Wij delen graag haar verhaal, zodat jullie verhuurder Nette persoonlijk kunnen leren kennen.

“Mijn trouwe Renault Scenic zou zo langzamerhand vervangen moeten worden. Daar liep ik eigenlijk wat mee achter, doordat ik emotioneel erg gehecht was aan die auto, die nog van mijn overleden man was geweest. Tegelijkertijd wilde ik al jaaaaren een ‘schone’ auto. Ik eet veganistisch, woon in het eerste renovatie-passiefhuiscomplex en heb een heel laag waterverbruik. Een zuinige auto was de volgende stap naar verduurzaming van mijn leven…

Lees gauw de rest van het verhaal over mijn elektrische Kever.

Gedachtegoed

Meer lezen over het duurzame gedachtegoed achter Blue? Persoonlijk ben ik groot voorstander van de ‘Blauwe Economie’. Dit omvat veel meer dan je afval scheiden, de auto laten staan en plastic recyclen. Bovendien: de blauwe economie is al ‘begonnen’ als onderstroom; hij is te vinden in de spullen die je deelt met je buren, maar bijvoorbeeld ook in community artprojecten. Doe jij ook mee? Want samen creëren we een duurzame wereld. Lees er meer over in mijn blog over de blauwe economie.

Enne…nog even over Blue: je kunt hem huren via Loyalty Ride, maar ook via op deze website. Maak een afspraak via Reserveer nu voor een bezichtiging.

duurzame bruiloft